Përfshihuni në Snikket

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinSnikket po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

843

Vargje

19

Gjuhë

80,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Snikket përmban aktualisht 843 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 80,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Snikket, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Ky përkthim është i hapur vetëm për një grup të kufizuar përkthyesish, nëse doni të jepni ndihmesë, ju lutemi, lidhuni me mirëmbajtësit e projektit. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti